Over Maryla Dienstverlening

Mijn naam is Diana Schaaf-Booij. Ik ben een creatieve zelfstandig ondernemer. Via mijn onderneming Maryla Dienstverlening lever ik diverse diensten aan personen en bedrijven. Mijn dienstverlening bestaat voornamelijk uit het geven van workshops en lezingen met mijn kaartenset voor kinderen Alle Woorden Zijn Toverwoorden. Ook geef ik workshops moodboard maken aan volwassenen maar ook voor ouder en kind. Daarnaast fotografeer ik graag (aanstaande) ouders en kinderen om deze bijzondere band en pure energie vast te leggen als een mooie herinnering. In mijn fotografie laat ik de pure en volmaakte kern van de persoon of van het onderwerp naar voren komen. Geen gemaakte pose, maar een speelse manier van jezelf of het onderwerp laten zien. 

Ik ben actief bezig om mijn kaartenset voor kinderen die ik ontwikkeld heb ‘ALLE WOORDEN ZIJN TOVERWOORDEN’ aan de wereld bekend te maken. Deze kaartenset heb ik ontwikkeld omdat ik kinderen wil stimuleren om in hun kracht te (blijven) staan en vertrouwen in zichzelf te hebben. Om dit te bereiken is het goed om te weten wat er in hun wereld van gedachten speelt. Daarom kun je met deze kaartenset op een speelse manier met een kind in gesprek komen. Niet alleen help ik in dit proces kinderen, maar ook hun ouders die door het ontwikkelproces van hun kind ook hun eigen ontwikkelproces doormaken en belemmerende overtuigingen bij zowel ouder en kind geheeld kunnen worden. Onze kinderen zijn onze toekomst. Mijn missie is om mijn steentje bij te dragen om de belevingswereld van een kind mooier en krachtiger te maken. Het welzijn van kinderen en de bijzondere band tussen ouder en kind wil ik versterken met behulp van mijn kaartenset, workshops en lezingen. Klik hier voor meer informatie over mijn kaartenset. In de webshop kun je jouw exemplaar bestellen.   

De pure kern van een persoon staat voor mij centraal in mijn dienstverlening. Ik leef en werk vanuit de overtuiging dat iedereen al heel en compleet is. Wij zijn een bron van volmaakte pure levensenergie. Ons leven creëren wij zelf. Soms kunnen we van ons pad raken door allerlei gebeurtenissen in ons leven. Het leven is 10 procent van wat ons overkomt en 90 procent hoe we hiermee omgaan. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van het veranderen van je levensstijl en mindset. Ik ben in mijn jeugd dagelijks gepest. Ik heb bepaalde overtuigingen meegekregen die mij onbedoeld hebben tegengehouden. Ook bleek ik een lot van een voorouder te hebben overgenomen dat ik lange tijd mezelf niet mocht laten zien wie ik werkelijk ben. Door alles wat ik heb meegemaakt, verwerkt heb en het proces van bewustwording die ik heb doorlopen, ben ik in staat om de pure en volmaakte kern van kinderen, personen of van mijn onderwerp naar boven te halen.

Wil jij ook jouw pure en volmaakte levensenergie naar boven halen en aan iedereen laten zien? Of ben je geïnteresseerd in een workshop of lezing over mijn kaartenset Alle Woorden Zijn Toverwoorden? Neem dan contact met mij op via mijn contactpagina. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij jouw pure en volmaakte energie én/of van jouw kind kan laten stralen!

Diana Maryla Dienstverlening