Alle Woorden Zijn Toverwoorden

 

 

Alle woorden zijn toverwoorden

Mijn missie is om kinderen te helpen in hun kracht te (blijven) staan en vertrouwen in zichzelf te hebben. Om dit te bereiken is het goed om te weten wat er in hun wereld van gedachten speelt. Daarom kun je met deze kaartenset op een speelse manier met een kind in gesprek komen. Onze kinderen zijn onze toekomst. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om de belevingswereld van een kind mooier en krachtiger te maken. Dit kan een kind deels zelf spelenderwijs bereiken, maar de beste combinatie om een krachtigere en positievere belevingswereld in een kind te creëren is dat ouder en kind (of leraar en kind) deze reis samen aangaan. De lessen of het proces die een kind mag doorlopen hebben namelijk ook een effect op de ouder. Andersom geldt hetzelfde: de lessen of het proces van de ouder hebben ook effect op het kind. Wat is er mooier dan samen met jouw kind deze reis naar binnen te maken? Als hulpmiddel hiervoor heb ik de kaartenset ‘ALLE WOORDEN ZIJN TOVERWOORDEN‘ ontwikkeld. 

Deze betoverende kaarten geven kinderen kracht, zelfvertrouwen en bevestigen wie zij zijn. Ook kunnen de kaarten inzicht geven aan een kind maar vooral aan de ouder, verzorger of leraar welke belemmerende overtuiging of gedachtegang van een kind aandacht mag krijgen om geheeld te worden. 

Op elke kaart staat een krachtige toverspreuk en een kindvriendelijke tekening die kracht, liefde en magie uitstraalt. In de handleiding is bij elke kaart een uitleg gegeven die eindigt met een vraag. Door deze vraag kom je op een speelse manier met een kind in gesprek. Ook kan het kind in gedachten of in het gesprek teruggaan naar het moment wanneer het kind zich goed voelde. Deze herbeleving van een mooi moment versterkt het zelfvertrouwen van een kind. Ten slotte kan het kind de toverspreuk (bevestiging) voor zichzelf uitspreken. Op de laatste pagina van de handleiding is een kleurplaat toegevoegd. Door het inkleuren van deze kleurplaat is het kind creatief bezig en kan het kind zijn of haar kaartenset persoonlijk maken door deze kleurplaat naar eigen inzicht in te kleuren.

Met deze kaarten wil ik kinderen boodschappen meegeven zoals: “Je bent goed zoals je bent, alle wijsheid en informatie die je nodig hebt zit in jou, alles is mogelijk en je kunt alles bereiken. Je bent een bron van volmaakte en pure levensenergie.”

Deze kaartenset is te koop via mijn webshop: